HSWX-450X2 Dua Galur pinuh otomatis sampah Kantong Nyieun Mesin Coreless Jeung Unit melu - Cina Wenzhou High Laut mesin

HSWX-450X2 Dua Galur pinuh otomatis sampah Kantong Nyieun Mesin Coreless Jeung Unit melu


  • FOB Harga: 1000-50000USD
  • Min.Order kuantitas: 1 Siapkeun
  • Suplai Kamampuhan: 20sets / bulan
  • Port: NINGBO port
  • Sarat pembayaran: T / T atawa L / C
  • Data teknis

    operasi Video

    Tags produk

    kontrol Komputer leuwih sakabéh prosés
    otomatis ngeureunkeun nalika ngajalankeun kaluar tina pilem
    efisiensi produksi High nyimpen Tamsyah na waktos
    otomatis ngeureunkeun nalika pilem blok dahar atawa tas macet
    dahar pilem otomatis, koordinasi bébas tina tegangan adjustment
    Servo motor matak ngamudahkeun pikeun ngaluyukeun panjangna kantong jeung speed produksi

    parameter teknis
    model HSWX-450X2
    Lebar Of Film 200-420mm
    Width of Bag Roll 200-310mm
    Panjang Kantong 200-1500mm
    ketebalan pilem 10-35μm per layer
    Speed ​​produksi 80-100pcs / mnt X2lines
    Pilem mundurkeun diaméterna Φ150mm
    Film Unwind Diameter Φ900mm
    total daya 12KW
    Konsumsi hawa 6HP
    mesin Beurat 3800KG
    mesin Diménsi 7500x3000x1900mm

    Please check for machine OPERATION VIDEO page, feel free to contact us if you wanna know more specification.

     

    cof cof cof sdr

    Otomatis Rewinder Film Dahar Pranata mangsa Unwinder Sealing Jeung motong


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • 

    nyambungan

    Masihan Us A ngagorowok
    Meunang Apdet Email
    WhatsApp Online Chat !