HSCG-450X2 Ultra High Speed ​​pinuh otomatis kaos oblong Kantong Nyieun Mesin - Cina Wenzhou High Laut mesin

HSCG-450X2 Ultra High Speed ​​pinuh otomatis kaos oblong Kantong Nyieun Mesin


  • FOB Harga: 1000-50000USD
  • Min.Order kuantitas: 1 Siapkeun
  • Suplai Kamampuhan: 20sets / bulan
  • Port: NINGBO port
  • Sarat pembayaran: T / T atawa L / C
  • Data teknis

    operasi Video

    Tags produk

    speed Ultra tinggi kaos oblong kantong pembuatan mesin téh desain husus pikeun ngahasilkeun dua garis kantong.
    Leupas PC design komputer tur husus servo motor nyetir Sistim kanaékan tas kaluaran.
    Special design servo-disetir kantong dahar Gampang beroperasi.
    dilengkepan alarm otomatis kalayan design eureun otomatis.
    operasi stabil dina jangka waktu nu panjang maké.
    Sistim goyang bakal tetep dua karung ti nempel ti unggal lianna.
    Mesin bisa ngégél tas di ketebalan kandel pisan pageuh.

    parameter teknis
    model HSCG-450X2
    kantong Width 200-380mm
    kantong Panjang 300-650mm
    ketebalan pilem 10-55μm per layer
    Speed ​​produksi 300-400pcs / mnt x2Lines
    Atur Line Speed  130-150m / mnt
    Pilem Unwind diaméterna Φ900mm
    total daya 15KW
    mesin Beurat 2800KG
    mesin Diménsi 7000x1700x1900mm

    Please check for machine OPERATION VIDEO page, feel free to contact us if you wanna know more specification.

     

    cof  cof  cof   cof

    Gering photocell Motor Dahar Control Silinder Aktipkeun Leuwih Mechanical Leungeun


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • 

    nyambungan

    Masihan Us A ngagorowok
    Meunang Apdet Email
    WhatsApp Online Chat !