Tentang Kami

Wenzhou High Laut mesin Co., Ltd, diadegkeun dina 1996, anu perenahna di mesin bungkusan Cina city- kotana Wenzhou Ruian nu boga skala badag ti panalungtikan bebas tur ngembangkeun sarta jualan di pabrik profésional mesin plastik.

    Tinggi Laut utamana ngahasilkeun speed tinggi mesin kaos oblong kantong pembuatan, kantong otomatis dina roll nyieun mesin jeung inti, sampah otomatis pembuatan kantong mesin, loop lemes cecekelan kantong nyieun mesin jeung sajabana Mesin anu diékspor ka Amérika Kidul, Amérika Kalér, Asia tenggara, Wétan Tengah, Afrika, Eropa kalér jeung nagara séjén, geus meunang ni'mat pasar sarta pamaké tinggi puji.

     Tinggi Laut salawasna insists dina prinsip "kantong nyieun ngabentuk leuwih gampang" na insists dina tantangan sampurna nyadiakeun unggal customer jeung produk jeung jasa pangalusna. Urang nuturkeun prosés manajemén internal, standardisasi teh, division buruh anu meticulous, jawab. Unggal parabot saméméh pabrik pas nu nguji kualitas ketat tur packing kaamanan saméméh pangiriman.

    kualitas produk Laut tinggi mimiti diliwatan sertifikasi CE jeung sertifikasi Sistim kualitas ISO9001. Sanggeus leuwih ti dua puluh taun up na Downs, Wenzhou High Laut mesin Co., Ltd., gumantung téhnologi kuat sarta layanan sampurna kakuatan komprehensif kuat, sabar, bakal dumasar kana hasil panalungtikan jeung ngembangkeun alat anyar kontinyu, wholeheartedly ngabagéakeun domestik sarta padagang asing datang ka didatangan, negotiate bisnis, nyieun hasilna win-win.

CCF20140120_00000

CCF20140120_00000




nyambungan

Masihan Us A ngagorowok
Meunang Apdet Email
WhatsApp Online Chat !