HSWX-450X2 Two Lines Kanthi otomatis Garbage Bag Making Machine Coreless Kanthi Unit Fold - China Wenzhou High Sea Machinery

HSWX-450X2 Two Lines Kanthi otomatis Garbage Bag Making Machine Coreless Kanthi Unit Fold


  • Potongan: 1000-50000USD
  • Min.Order Quantity: 1 Set
  • Sumber Kabisan: 20sets / sasi
  • Port: Ningbo PORT
  • Sarat Pembayaran: T / T utawa L / C
  • Data Technical

    operasi Video

    Tags Product

    kontrol Komputer liwat kabeh proses
    otomatis mungkasi nalika mlaku metu saka film
    efficiency produksi High kanggo nyimpen Cacahing anggota lan wektu
    otomatis mungkasi nalika film pamblokiran dipakani utawa tas senggol
    dipakani film otomatis, sesambungan free saka tension imbuhan
    Servo motor nggampangake kanggo nyetel dawa tas lan kacepetan produksi

    parameter Technical
    model HSWX-450X2
    Jembar Of Film 200-420mm
    Width of Bag Roll 200-310mm
    Length saka Bag 200-1500mm
    kekandelan film 10-35μm per layer
    Speed ​​Produksi 80-100pcs / min X2lines
    Film mundur cepet Diameter Φ150mm
    Film Unwind Diameter Φ900mm
    Total Power 12KW
    Konsumsi Air 6HP
    machine Bobot 3800KG
    machine Ukuran 7500x3000x1900mm

    Please check for machine OPERATION VIDEO page, feel free to contact us if you wanna know more specification.

     

    W Und ME W Und ME W Und ME SDR

    Otomatis Rewinder Film Dipakani Independent Unwinder Sealing Lan Cutting


  • Previous:
  • Next:

  • 

    Sambungake

    Menehi kita A Shout
    Njaluk Update Email
    WhatsApp Online Chat !