HSCG-450X2 Ultra High Speed ​​Kanthi otomatis T-shirt Bag Making Machine - China Wenzhou High Sea Machinery

HSCG-450X2 Ultra High Speed ​​Kanthi otomatis T-shirt Bag Making Machine


  • Potongan: 1000-50000USD
  • Min.Order Quantity: 1 Set
  • Sumber Kabisan: 20sets / sasi
  • Port: Ningbo PORT
  • Sarat Pembayaran: T / T utawa L / C
  • Data Technical

    operasi Video

    Tags Product

    kacepetan Ultra dhuwur T-shirt tas nggawe mesin desain khusus kanggo produksi loro garis tas.
    Dipisahake PC desain komputer lan khusus servo motor driving sistem Tambah tas output.
    Special desain servo-mimpin tas dipakani gampang operate.
    Dilengkapi weker otomatis karo desain mandeg otomatis.
    operasi Stabil ing dangu nggunakake.
    sistem Goyang bakal tetep loro tas saka tancep saka saben liyane.
    Machine bisa segel tas ing kekandelan nglukis banget tightly.

    parameter Technical
    model HSCG-450X2
    tas Jembar 200-380mm
    tas Length 300-650mm
    kekandelan film 10-55μm per layer
    Speed ​​Produksi 300-400pcs / min x2Lines
    Setel Line Speed  130-150m / min
    Film unwind Diameter Φ900mm
    Total Power 15KW
    machine Bobot 2800KG
    machine Ukuran 7000x1700x1900mm

    Please check for machine OPERATION VIDEO page, feel free to contact us if you wanna know more specification.

     

    W Und ME  W Und ME  W Und ME   W Und ME

    Lara Photocell Motor Dipakani Control Cylinder Aktifake Swara Teknik Tangan


  • Previous:
  • Next:

  • 

    Sambungake

    Menehi kita A Shout
    Njaluk Update Email
    WhatsApp Online Chat !