Babagan awake dhewe

Wenzhou High Sea Machinery Co., Ltd, didegaké ing taun 1996, dumunung ing mesin packaging China city- kutha Wenzhou Ruian kang ukuran gedhe saka riset sawijining lan pembangunan lan dodolan manufaktur profesional saka mesin plastik.

    High Sea utamané ngasilaké kacepetan dhuwur mesin T-shirt tas nggawe, tas otomatis ing muter nggawe mesin karo inti, uwuh otomatis nggawe tas mesin, daur ulang alus nangani tas nggawe mesin etc. Mesin sing dièkspor Amerika Selatan, Amerika Utara, Asia Kidul, Timur Tengah, Afrika, Eropa lor lan negara liyane, wis tak sih saka pasar lan pangguna dhuwur memuji.

     High Sea tansah ngeyel prinsip "tas nggawe mbentuk luwih gampang" lan ngeyel ing tantangan sampurna kanggo nyedhiyani kabeh customer karo produk lan layanan paling apik. We nderek proses manajemen internal, standarisasi, ing divisi saka pegawe iku tliti, tanggung jawab. Saben peralatan sadurunge pabrik liwat testing kuat kualitas lan packing safety sadurunge pangiriman.

    kualitas produk Sea dhuwur pisanan liwati sertifikat CE lan sertifikat sistem kualitas ISO9001. Sawise luwih saka rong puluh taun ups lan ketinggalan, Wenzhou High Sea Machinery Co., Ltd., nyadari ing teknologi kuat lan sampurna layanan saka kekuatan lengkap kuwat, sabar, bakal adhedhasar riset lan pangembangan peralatan dadi, tandha gelombang welcome domestik lan pedagang manca teka kanggo ngunjungi, rembugan bisnis, nggawe kasil menang-menang.

CCF20140120_00000

CCF20140120_00000




Sambungake

Menehi kita A Shout
Njaluk Update Email
WhatsApp Online Chat !